Du kan frit afprøve Anetavle i 30 dage for at se om programmet passer til dine behov for et slægtsregistreringsprogram. Du henter programmet længere nede på siden, hvor du også kan finde en installationsvejledning.

Med programmet følger en hjælpefil hvori du kan finde vejledning i programmets mange funktioner. Er slægtsforskningsprogrammer nyt for dig, vil jeg anbefale, at du starter med afsnittet "Godt begyndt" i hjælpefilen.

Demoversionen af programmet adskiller sig fra den registrerede version ved at du i demoversionen kun kan se et lille udsnit af sognedatabasen, samt at du kun kan få indtegnet op til 20 aner i kortfunktionen. I den registrerede version får du adgang til hele sognedatabasen og du kan få indtegnet alle dine aner i kortfunktionen.

Den registrerede version koster Dkr. 250. Du bliver registreret bruger ved at sende en mail til:

Herefter vil jeg sende et kontonummer til betaling via Home banking.

Data indtastet mens programmet er demoversion gemmes. Du behøver ikke at indtaste data igen efter registrering af programmet.

Hent den fulde demoversion 2.8 her: anetavle.exe

Installationsvejledninger

Hvis du hellere vil have installationsvejledningerne udskrevet på papir kan du hente vejledningerne i Adobe Acrobat format her! (112KB PDF)

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig via e-mail: 

Tilbage til Anetavle hjemmesiden